Keitä olemme?

 

Probic on yritys, jonka liikeideana on tarjota yrityksille ja organisaatioille yksilöityjä markkinatitutkimus ja -kartoitusratkaisuja. Olemme eksperttejä soveltamaan tarvittavan tutkimusmenetelmän sinun tarpeidesi mukaan, jotta tuloksena on hyvä liiketoimintaoptimointi.

 

Liikeideaan kuuluu lisäksi konsultointi ja koulutus liittyen saatujen tutkimustulosten toimeenpanoon sekä kysymyksiin jotka liittyvät strategisiin asiakas- ja markkinatietoon yrityksissä ja organisaatioissa.

 

Vahvuutemme on olla pohjalainen yhteistyökumppani joka tarjoaa monikielistä palvelua. Meillä on joustava organisaatio ja tavoitteenamme on tarjota nopeita ja kustannustehokkaita toimituksia. Yhdessä tarjoamme sinulle räätälöityjä ratkaisuja tarpeidesi mukaisesti. Jokaisen toimeksiannon yhteydessä nimeämme vastuullisen projektipäällikön joka toimii henkilökohtaisena yhteistyökumppanina kanssasi.

 

Tarjoamme kokonaisratkaisuja suunnittelemalla, toteuttamalla ja analysoimalla tutkimuksia. Haluamme taata parhaan mahdollisen tuloksen. Siksi teemme myös yhteistyötä toisten toimioiden kanssa toimeksiannoissa, jotka vaativat erityisosaamista ja –resursseja. Voimme myös tarjota alihankintatyötä tilastollisten analyysien muodossa mikäli sinulla on valmiiksi kerättyä dataa.